Finnøy og Rennesøy Landbrukstenester

Nyheitsbrev desember 2022

Då er nok eit år snart historie og vi er nærmar oss eit nytt år med nye opplevingar og moglegheitar. Året som gjekk har så og seia vore eit normalt år sett i forhold til dei to føregåande. Vi har fått møtast både på Årsmøte, Vårsamling og Haustsamling utan restriksjonar med å halde den evinnelege meteren og spriting av hender. På Haustsamlinga fekk vi heidra Årets Avløysar og tilsette med lang og tru teneste. Evalueringa av haustsamlinga viser at du som deltakar også i år var nøgd.

Du kan lese meir om kva vi har arbeida med sidan sist i dette nyheitsbrevet. Her er blant anna informasjon om endring i regelverk for 2023 og om årsavslutning. Lenke til NLT-kalender 2023 vil du og finne.

Heile nyheitsbrevet finn du her

God lesnad 🙂